۱۳۸۸ اردیبهشت ۱۹, شنبه

استفاده از علائم چراغ راهنمایی روی برچسب مواد غذایی


بررسی ها حاكیست: اگر از علائم چراغ های راهنمایی برای نشان دادن سالم و مفید بودن غذاها روی برچسب های مواد غذایی استفاده شود، آگاهی افراد درباره غذاهای سالم و مفید افزایش می یابد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر، پژوهشگران در كنگره اروپایی چاقی در آمستردام اعلام كردند : درصورت استفاده از رنگ های چراغ راهنمایی برای مشخص كردن میزان سالم و مفید بودن غذاها ، افراد خیلی سریع تر و راحت تر از شیوه فعلی كه محتویات مواد غذایی نظیر میزان پروتئین ، چربی و قند روی برچسب ها درج می شود می توانند از میزان سلامت مواد غذایی كه انتخاب می كنند، آگاه شوند.

پژوهشگران در استرالیا با مقایسه تاثیر برچسب های رایج مواد غذایی كه محتوایات غذاها در آن ها درج می شوند با این شیوه جدید كه از رنگ های چراغ راهنمایی برای معرفی میزان سلامت غذاها استفاده می شود ، در 790 فرد متوجه شدند: با استفاده از این روش جدید میزان شناسایی غذاهای سالم تا 5 برابر افزایش می یابد كه این امر می توان به اصلاح برنامه غذایی افراد كمك می كند.