۱۳۸۸ فروردین ۲۲, شنبه

تقويت حافظه و ممانعت از ابتلا به بيماري هاي مرگبار با مصرف بادام

مصرف بادام حافظه را تقويت مي کند و از خطر ابتلا به بيماري هاي مرگبار مي کاهد.
به گزارش شبکه تلويزيوني فاکس نيوز، پژوهشگران چيني در تحقيقات خود روي دو هزار فرد بزرگسال دريافتند بادام حاوي مواد انتي اکسيدان است که از مغز درمقابل نگراني هاي مفرط و اسيب ديدن دي اِن اِي (DNA) محافظت مي کند.
بادام از افراد در مقابل ابتلا به سرطان ، بيماريهاي قلبي ، و ارتروز محافظت مي کند.
يکي از خواص فوق العاده بادام تقويت قدرت حافظه بخاطر ويژگي انتي اکسيدانش است.
تن ماهي نيز حاوي مواد مشابهي زيادي است اما بادام اين مواد را به صورت فشرده داراست.
متخصصان علوم تغذيه مصرف روزانه يک يا دو دانه بادام را توصيه مي کنند.