۱۳۸۸ فروردین ۱۹, چهارشنبه

جوانه‌هاي بروکلي مانع از بروز سرطان معده مي‌شوند


محققان آمريکايي دريافتند که جوانه‌هاي سه روزه کلم بروکلي، باکتري Helicobacter pylori که عامل اصلي بروز سرطان معده مي باشد را سرکوب مي کنند.

جد فاهي از دانشکده پزشکي جان هاپکينز، معتقد است که تاثير پيشگيرانه sulforaphane و phytochemical موجود در بروکلي براي تقريبا دو دهه گذشته شناخته شده است اما براي نخستين بار است که يک طرح پژوهشي تاثير مصرف بروکلي بر جلوگيري از سرايت باکتري که منجر به سرطان معده مي شود را نشان مي هد.

محققين از 48 مرد و زن ژاپني که باکتري Helicobacter در آنها سرايت کرده بود ثبت نام به عمل آورده و روزانه مقدار 70 گرم جوانه بروکلي يا يونجه را براي مدت هشت هفته براي آنان تجويز کردند و پس از آن شدت انتشار باکتري ياد شده را در روز نخست، هفته چهارم و هشتم آزمايش کردند.

پژوهشگران ياد شده در نتيجه گيري خود که در Cancer Prevention Research چاپ شد اعلام کردند که سطح انتشار باکتري ياد شده به طور چشمگيري در بيماران ياد شده کاهش يافت اما در بيماراني که جوانه يونجه مصرف کردند به همان مقدار قبل باقي ماند.