۱۳۸۹ اردیبهشت ۲۹, چهارشنبه

مصرف سوسیس واقعا خطرناک است

به گزارش بي بي سي، محققان دانشگاه هاروارد با مطالعه تحقيقات انجام شده بر روي بيش از يک ميليون نفر دريافتند مصرف تنها 50 گرم گوشت فرآوري شده در روز، نيز خطر ابتلا به ديابت را افزايش مي دهد.


اين محققان تاکيد دارند مصرف حتي دو برابر اين ميزان گوشت غيرفرآوري شده مانند گوشت گاو و گوسفند چنين خطري را در بر ندارد.

اين يافته برخلاف اين حقيقت است که گوشت فرآوري شده و غيرفرآوري محتواي چربي مشابه دارند.

محققان بر اين باورند اگرچه گوشت فرآوري شده و غير فرآوري شده مقادير مشابه کلسترول و چربي اشباع شده دارند، اما تفاوت آنها در ميزان نمک و مواد افزودني است که به گوشت فرآوري شده اضافه مي شود.

نتايج اين تحقيقات در نشريه جريان خون منتشر شده است.

نمک مي تواند فشار خون را که يک عامل اصلي در بروز بيماري قلبي است در برخي افراد بالا ببرد.

در آزمايش هاي انجام شده بر روي حيوانات مشخص شد، ماده نگهدارنده نيترات نيز مي تواند موجب تصلب شرايين و کاهش تحمل گلوکز شده و در نتيجه به بروز بيماري هاي قلبي و ديابت منجر شود.