نتايج يك تحقيق جديد نشان داده است: دانش آموزاني كه صبحانه حليم ميخورند معمولا نمرات آنها در آزمونها و امتحانات مدرسه بهتر ميشود.
اين پژوهش كه از سوي محققان كالج ميدل بري انجام گرفته حاكيست؛ كودكاني كه اين رژيم غذايي را تا پيش از سومين سال تولدشان داشته باشند، در دوران مدرسه در امتحانات روخواني و حل مساله نمرات بهتري دريافت ميكنند.
گفتني است، در تحقيقات گذشته نيز نشان داده شد كه مصرف مواد غذايي غني از چربيهاي امگا – 3 مانند ماهي ميتواند تواناييهاي روخواني، نوشتن و هجي كردن را در كودكان بهبود ميبخشند.
اين تحقيقات تاكيد ميكنند كه ارتباط مهمي بين نوع غذا و نيروي مغزي وجود دارد. هم چنين تحقيق جديد مشخص ميكند كه سه سال نخست زندگي فرصتي مناسب براي تعيين برنامههاي تغذيهاي است كه انتخاب درست آنها ميتواند تا پايان عمر در رشد فرد تاثيرات مفيد و مثبتي داشته باشد.
|