۱۳۸۸ فروردین ۹, یکشنبه

مصرف قارچ از سرطان سینه پیشگیری می كند.

به گزارش شبكه خبر، محققان در چین با بررسی دو هزار زن میانسال دریافتند: مصرف منظم قارچ، خطر بروز سرطان سینه را تا 65 درصد كم میكند.
نتیجه بررسی های پژوهشگران نشان می دهد: مصرف روزانه مقداری قارچ با غذا در مبتلایان به سرطان سینه نیز از پیشرفت بیماری و رشد سلولهای سرطانی جلوگیری میكند. محققان تاكید می كنند اگر زنان افزون بر مصرف منظم قارچ، روزانه چای هم بنوشند تا 90 درصد از ابتلابه سرطان سینه در امان می‌مانند